Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
}
TY - JOUR
T1 - ИТАЛЬЯНСКИЙ РЕНЕССАНС В ИСКУССТВЕ И КУЛИНАРИИ
AU - Капкан, Мария Владимировна
PY - 2013
Y1 - 2013
N2 - Рецензия на книгу: Varriano J. Tastes and temptations : Food and art in Renaissance Italy. - Berkeley ; Los Angeles; London : University of California Press, 2009. - 280 p. - (California Studies in Food and Culture; [vol.] 27).
AB - Рецензия на книгу: Varriano J. Tastes and temptations : Food and art in Renaissance Italy. - Berkeley ; Los Angeles; London : University of California Press, 2009. - 280 p. - (California Studies in Food and Culture; [vol.] 27).
UR - https://elibrary.ru/item.asp?id=19129226
M3 - Статья
SP - 218
EP - 222
JO - Известия Уральского федерального университета. Серия 2: Гуманитарные науки
JF - Известия Уральского федерального университета. Серия 2: Гуманитарные науки
SN - 2227-2283
IS - 1(111)
ER -
ID: 8260388